Dupa un an greu, in care au invatat multe despre vraji, potiuni si magie, Harry, Hermione, Ron si ceilalti colegi sunt intr-o binemeritata vacanta de vara.
Intr-una din zile insa, Hedwig, bufnita mesagera aduce scrisori tuturor vrajitorilor, elevi ai Scolii de Vrajitorie si Magie Hogwarts. Toti sunt chemati de urgenta la Academie. Daca citesti aceste randuri inseamna ca esti unul dintre cei ce pot sa participe la batalia impotriva lui Voldemort.
Plecarea se face de pe peronul 9 ¾, aflat la Alpin Escape Room

 

Dificultate

Electronica

Indemanare

Indiana Jones

   Sunteti niste tineri jurnalisti in cautare de subiecte explozive...porniti pe urmele unui psihopat cautat de ceva vreme...insa va treziti prizonieri ai acestuia... Sunteti rapiti si inchisi in beciul in care isi sechestreaza victimile...aveti 90 de min sa evadati sau veti deveni voi subiectul principal pe prima pagina a ziarelor, LA RUBRICA DECESE...succes!

Dificultate

Electronica

Indemanare

Testati-va abilitatile de gandire deductivă și vedeți daca puteti fi selectat ca ucenic pentru legendarul Sherlock Holmes. Sarcina ta este sa dezlegi misterul pus în fata ta si sa il ajuti pe Doctor Watson in rezolvarea disparietiei misterioase. Ai doar 60 de minute la dispozitie ...

Dificultate

Electronica

Indemanare

   In 1936 renumitul arheolog a pornit intr-o noua aventura, pe urmele unui artefact misterios. Cautarile l-au adus intr-un templu din jungla peruviana, unde Indy a inteles repede ca sarcina nu avea sa fie usoara.

Templul este impanzit de o retea de capcane ingenioase, menite sa protejeze pretiosul artefact. Urmarit de oameni puternici si periculosi, dornici sa puna mana pe comoara, Indiana mai are la dispozitie doar 60 de minute pentru a gasi relicva si pentru a evita intalnirea fatala cu acestia.

Dificultate

Electronica

Indemanare

   Sfarsitul lumii s-a petrecut asa cum multi au prezis. In 2 ore scurte, cea mai mare parte a planetei a devenit cenusa. Lumea a fost aruncata intr-un abis de foc nuclear si radiatii. Cativa au reusit sa se adaposteasca in refugii subterane imense, construite special. Aici aveau apa, cantine, energie nucleara, centre medicale si multe alte facilitati ce puteau asigura traiul comfortabil a 100 de persoane, timp de cateva secole. Familia ta facea parte dintr-unul din acele grupuri, protejata de o usa metalica, sub un munte de piatra. Caci in acea zi fatidica, cand a plouat cu foc din ceruri, usa metalica s-a inchis. Si nu s-a mai deschis vreodata. Aici te-ai nascut… si AICI vei muri.

Dificultate

Electronica

Indemanare

    Influentul om de afaceri Sergey Maleficov a reusit sa rapeasca cei mai importanti cercetatori din lume si sub amenintarea mortii i-a silit sa construiasca cea mai letala arma creata vreodata, pentru a putea, in sfarsit, stapani lumea. Planul diabolic este pe cale sa se realizeze, dar Ethan Hunt primeste misiunea sa identifice locul in care sunt tinuti captivi cercetatorii si sa-i elibereze. Nimeni nu cunoaste cu exactitate ascunzatoarea, dar zvonurile cele mai credibile vehiculeaza ca ar fi la Escape Room Alpin. Vino si ajuta-l pe Ethan sa-si indeplineasca misiunea!

Dificultate

Electronica

Indemanare

Mission Impossible