top of page

   Dupa un an greu, in care au invatat multe despre vraji, potiuni si magie, Harry, Hermione, Ron si ceilalti colegi sunt intr-o binemeritata vacanta de vara.
Intr-una din zile insa, Hedwig, bufnita mesagera aduce scrisori tuturor vrajitorilor, elevi ai Scolii de Vrajitorie si Magie Hogwarts. Toti sunt chemati de urgenta la Academie. Daca citesti aceste randuri inseamna ca esti unul dintre cei ce pot sa participe la batalia impotriva lui Voldemort.
Plecarea se face de pe peronul 9 ¾, aflat la Alpin Escape Room

 

Dificultate

Electronica

Indemanare

Harry Potter
Indiana Jones
Mumia

În anul 2580 î.Hr. Imhotep este ucis. Înainte de a muri, a promis că o să se întoarcă și o să se răzbune pe omenire.

Acest moment se apropie! În mormântul unui faraon este ascunsă singura armă care poate împiedica învierea acestuia. Pentru a salva omenirea este nevoie de o echipă curajoasă, care are la dispoziție o oră să poată descifra misterul ascuns acolo de mii de ani. Sarcofag, piramide, scarabei și scorpioni, hieroglife, mumii …aventură!
Echipa ta acceptă provocarea?

Dificultate

Electronica

Indemanare

Sherlock Holmes

Testati-va abilitatile de gandire deductivă și vedeți daca puteti fi selectat ca ucenic pentru legendarul Sherlock Holmes. Sarcina ta este sa dezlegi misterul pus în fata ta si sa il ajuti pe Doctor Watson in rezolvarea disparietiei misterioase. Ai doar 60 de minute la dispozitie ...

Dificultate

Electronica

Indemanare

Indiana Jones

   In 1936 renumitul arheolog a pornit intr-o noua aventura, pe urmele unui artefact misterios. Cautarile l-au adus intr-un templu din jungla peruviana, unde Indy a inteles repede ca sarcina nu avea sa fie usoara.

Templul este impanzit de o retea de capcane ingenioase, menite sa protejeze pretiosul artefact. Urmarit de oameni puternici si periculosi, dornici sa puna mana pe comoara, Indiana mai are la dispozitie doar 60 de minute pentru a gasi relicva si pentru a evita intalnirea fatala cu acestia.

Dificultate

Electronica

Indemanare

Terminator

   S.O.S.
Suntem REZISTENŢA OAMENILOR din viitor şi în curând o să dispărem.
ROBOŢII au pus stăpânire pe planetă şi chiar acum apare o nouă generaţie de roboţi, cu care nu mai putem lupta.
Singura şansă este să ne întoarcem în timp şi să distrugem CIPUL care a dus la crearea roboţilor războinici. Avem nevoie de o echipă, care să ne ajute şi să se întoarcă în timpul războiului, în locul unde a fost creat cipul.
Noi o să vă coordonăm, însă pentru asta este nevoie să mergeţi la HOTEL ALPIN.

Dificultate

Electronica

Indemanare

    Influentul om de afaceri Sergey Maleficov a reusit sa rapeasca cei mai importanti cercetatori din lume si sub amenintarea mortii i-a silit sa construiasca cea mai letala arma creata vreodata, pentru a putea, in sfarsit, stapani lumea. Planul diabolic este pe cale sa se realizeze, dar Ethan Hunt primeste misiunea sa identifice locul in care sunt tinuti captivi cercetatorii si sa-i elibereze. Nimeni nu cunoaste cu exactitate ascunzatoarea, dar zvonurile cele mai credibile vehiculeaza ca ar fi la Escape Room Alpin. Vino si ajuta-l pe Ethan sa-si indeplineasca misiunea!

Dificultate

Electronica

Indemanare

Mission Impossible
bottom of page